Geslaagde open dagen bij Organon

Op zaterdag 17 en zondag 18 juni opende Organon in Oss haar deuren voor een unieke blik achter de schermen ter ere van haar 100-jarig bestaan. Bezoekers konden onder andere het productieproces van Organon zien en meer te weten komen over de inzet van het bedrijf als het gaat om de gezondheid van vrouwen wereldwijd.

Niet alleen Organon-medewerkers kregen de gelegenheid om zichzelf en hun gasten in te schrijven, maar ook andere geïnteresseerden grepen de kans om kennis te maken met het huidige Organon, de toekomstplannen en de rijke geschiedenis van het bedrijf. Tijdens een inspirerende rondleiding door het bedrijf en het Experience Center, met diverse boeiende tussenstops, konden bezoekers ervaren hoe Organon werkt aan een betere gezondheid voor vrouwen wereldwijd.

De open dagen boden ook de mogelijkheid om te zien wat er allemaal komt kijken bij het ontwikkelen van een geneesmiddel. Bezoekers kregen de gelegenheid om in gesprek te gaan met medewerkers, die enthousiast vertelden over hun werkzaamheden en hun ervaringen bij Organon.