Dag van Techniek in Oss op 17 juni

Op zaterdag 17 juni van 10:00 tot 16:00 kunnen kinderen van alle leeftijden samen met familie en vriendjes gratis ontdekken hoe mooi techniek is. Dome-X aan de Kanaalstraat 12b in Oss is de gastheer van dit leerzame, interactieve familie-evenement.

Gedurende de hele dag zal Dome-X bruisen van activiteit en creativiteit. Bijvoorbeeld met de SpaceBuzz: een adembenemende ervaring die je meeneemt op een spannend avontuur. Stap aan boord samen met je hele familie en verken de wonderen van het heelal en de invloed van technologie op een interactieve en meeslepende manier.

Activiteiten

De Dag van Techniek in Oss is dé gelegenheid om te leren en ontdekken. Of je nu geïnteresseerd bent in robotica, duurzame energie, 3D-printen, lassen, bouwen, schilderen, elektronica, autotechniek, virtual reality of heel wat anders, er is voor iedereen iets te beleven. Toegang is gratis voor iedereen. Voor meer informatie over het programma en de deelnemende bedrijven, bezoek onze website www.weekvandetechniekoss.nl.

De Dag van Techniek in Oss is een jaarlijks evenement om kinderen in contact te brengen met de wereld van technologie. Het is een samenwerking tussen ruim 55 deelnemende bedrijven, onderwijsinstellingen, de initiatiefnemer OIK community en gastheer Dome-X.  De Kracht van Oss ondersteunt dit evenement, dat  unieke workshops en activiteiten biedt om kinderen te inspireren en hun interesse in techniek & technologie te stimuleren.