Onderzoek ruimtebehoefte gemeente Oss

De afgelopen jaren is de uitgifte van bedrijfskavels in de gemeente Oss snel gegaan. De gemeente vindt het belangrijk dat er voor bedrijven ook de komende jaren voldoende geschikte ruimte om te ondernemen beschikbaar is in de gemeente en in de regio. Daarom start een onderzoek om de ruimtebehoeften en wensen van bedrijven in kaart te brengen.

Met een korte online enquête kunnen ondernemers in Oss aangeven wat hun huidige situatie is en hun toekomstige ruimtebehoefte. De resultaten moeten een beter zicht geven op de ruimtevraag en locatievoorkeur en type locatie. De resultaten worden gebruikt om ondernemers de komende jaren van dienst te kunnen zijn als het gaat om groei- en uitbreidingsmogelijkheden.

De online behoeftepeiling is hier te vinden. Invullen duurt zo’n 10 minuten en kan tot en met 24 april.

Voor vragen over de enquête kunnen ondernemers terecht bij de accountmanagers van de gemeente Oss:

Frank Remmen                      06 – 20 30 07 19
Leon van de Mortel                06 – 21 26 72 92
Natasja van Asten-Bloem      06 – 17 11 53 65
Eline Bastings                        06 – 32 45 15 23