Martijn Vos van CSE Ondernemer van het Jaar 2023

Martijn Vos, de oprichter van CSE Cargo Service Europe, is benoemd tot Ondernemer van het Jaar 2023 in Oss. Loes Kappen en Olivier Forma, het duo achter Restaurant Clemens, hebben de titel Veelbelovende Ondernemers van 2023 in Oss ontvangen.

De winnaars werden bekendgemaakt door burgemeester Wobine Buijs tijdens het jaarlijkse Business Gala. CSE Cargo Service Europe is in de afgelopen tien jaar, ondanks de uitdagende economische situatie, flink gegroeid. Vos slaagde erin om veel zelfstandige chauffeurs aan CSE te. De jury prees zijn visie op de branche.

Dit is niet de eerste keer dat Martijn Vos een ondernemersprijs ontvangt,  in 2012 werd hij uitgeroepen tot Veelbelovende Ondernemer. CSE telt momenteel 350 medewerkers en heeft vier vestigingen. Het bedrijf streeft naar duurzaamheid met onder andere zonnepanelen op de nieuwe grote opslaglocatie in Weert. Ook worden er nieuwe vrachtwagens gebruikt die op bio-LNG en elektriciteit rijden. Bio-LNG is vloeibaar aardgas dat wordt geproduceerd uit afvalstromen. Bovendien richt het bedrijf zich op het welzijn van medewerkers, onder andere met een eigen fitnessruimte.

Loes Kappen en Olivier Forma van betreft Restaurant Clemens zijn ¬†uitgeroepen tot Veelbelovende Ondernemers van het Jaar. De jury waardeerde hun ondernemerschap enorm tijdens de coronatijd, waarin ze volhardden in hun activiteiten. Samen met hun collega’s organiseerden ze een driving dinner, waarbij mensen vanuit hun auto via een pizzabakoven luxe gerechten konden ontvangen. Ze zorgden ook voor terrasverwarming en luifels, en verzorgden kerstdiners, paasontbijten en maaltijdboxen voor mensen thuis. Zelfs nu de coronatijd voorbij is, blijven de twee zich ontwikkelen en vooruitdenken, zoals blijkt uit de verbouwing van hun ruimtes tot vergader- en feestzalen, aldus de jury.