Open dag @MOOS

MOOS (Maashorst Ondernemers Ondernemen Samen) nodigt ondernemers in Bernheze, Maashorst en Oss uit om deel te nemen aan Open dag @MOOS* op donderdag 14 april om te informeren, inspireren en verbinden. Omdat je wilt kennismaken, andere ondernemers wilt ontmoeten of omdat je even je dagelijkse ritme wil doorbreken…

Ondernemers openen graag de deuren van hun dagrecreatie en horeca nu het weer kan! Er is een uitgebreid programma samengesteld waar je geheel op eigen interesse en initiatief aan deel kunt nemen.

* Dit is geen publieke open dag, we nodigen enkel ondernemers uit die aan de dag mogen deelnemen met hun (zakelijke) partner of manager(s)/bedrijfsleider.

De economische schil van natuurgebied De Maashorst barst van de potentie
Het ondernemersveld in de regio van natuurgebied De Maashorst heeft een enorme potentie. Tijdens deze open dag ontmoet je gelijkgestemde ondernemers die inzichten delen, verhalen vertellen en graag horen hoe jij als ondernemer je staande houdt. De dagrecreatieve aanbieders die aangesloten zijn bij MOOS hebben 14 april hun deuren open voor ondernemers.

Gastlocaties laten zien wat zij bieden en dat je niet ver hoeft te gaan voor wat dichtbij huis te vinden is. Ondernemers die zich aanmelden gaan actief bezig zijn én tegelijkertijd maken ze kennis met hun collega-ondernemers. Met welke activiteit ga jij meedoen?

Het programma is opgedeeld in twee dagdelen:

Tijd voormiddag
9.30 uur inloop, 10.00 uur start tot 12.00 uur.
De ochtendactiviteiten zijn maximaal om 12.00 uur afgelopen en we kunnen je onze horecaleden van harte aanbevelen voor een heerlijke lunch. De lunch, tussen 12.00 en 14.00 uur, is altijd dichtbij want in elke gemeente zitten gastvrije ondernemers die aangesloten zijn bij MOOS. Je vindt hen hier.

Tijd namiddag
13.30 uur inloop, 14.00 uur start tot 16.00 uur.

Leden en niet-leden zijn welkom
Hoe pak je het zelf aan? Met wie werk je samen? Nieuwsgierig naar de leden van MOOS of op zoek naar inzichten die jou kunnen helpen bij je onderneming. Je ontmoet ondernemers en door de activiteiten die aangeboden worden gaat de ontmoeting vanzelf. De gevarieerde gesprekken die opkomen kunnen mooie nieuwe ideeën laten ontstaan.

Tickets bestellen kan via https://maashorst-ondernemers.nl/open-dag-moos/