De Kracht van New Business Oss samen met gemeente Oss aan de slag met HAN studenten

Vanuit een focus op de Sustainable Development Goals (SDGs) wil de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) het belang van duurzaamheid meegeven aan haar studenten. Het werken aan de SDGs begint namelijk een steeds belangrijke plek te veroveren in het bedrijfsleven.

Vorige week organiseerde de Kracht van New Business Oss in samenwerking met de Gemeente Oss en Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, de kick-off voor een project om de SDGs concreet te maken. 17 studenten, verdeelt over 5 groepjes zullen de komende maanden Harrie van Erp Top Movers, Van de Camp Oss en Team TOC handvatten aanreiken om drie SDG goals toe te passen in hun bedrijfsvoering. Tijdens deze samenwerkingen krijgen de studenten van de HAN de kans om geleerde theorie toe te passen in het werkveld. Met als einddoel het opleveren van een concreet actieplan waarmee elk bedrijf kan bijdragen aan het realiseren van 3 SDG subdoelen.

Met een welkomstwoordje van Frank den Brok en presentaties van Dave van Schaijk en Cindy Hagenstein is het project succesvol in gang geschoten!