Wil jij een winkel beginnen in Oss? Dan is dit hét moment!

Het Centrummanagement Oss is opnieuw, met financiële steun van de Kracht van Oss, een ronde ‘Mijndroomwinkel’ gestart. Binnen dit project kijkt het CMO samen met startende ondernemers naar kansen binnen het centrum van Oss. Denk hierbij aan het beoordelen van ondernemersplannen, het zoeken naar een geschikt pand, advies over pr & marketing en, niet onbelangrijk, financiële ondersteuning.

In 2017 was de eerste ronde van ‘Mijndroomwinkel’. Het in Nederland unieke concept trok toen twaalf geïnteresseerde starters aan die hun plannen presenteerden. Hieronder waren een speciaalbierwinkel, stripboekenwinkel, mozaïekwerkplaats en een vintagewinkel. In 2019 kwam daar een beautysalon bij. “Nu vijf jaar later zijn we weer toe aan mooie, vernieuwende en onderscheidende concepten. Deze nieuwe ronde gaat onze belangstelling ook uit naar ‘blurring’. Dit is het combineren van activiteiten binnen een onderneming op het gebied van horeca, winkel, cultuur, dienstverlening en andere functies. Hierbij worden dus verschillende branches met elkaar geïntegreerd”, aldus het CMO.

Kansen
“Je hebt deze leuke ‘winkels’ waarschijnlijk wel eens gezien tijdens je buitenlandse vakanties. In Nederland was ‘blurring’ tot voor kort niet toegestaan. Een wetswijziging maakt het nu wel mogelijk. Wellicht liggen hier ook mooie kansen voor jouw droomwinkel.” Het project ‘Mijndroomwinkel’ is er om jong ondernemerschap kansen te bieden, maar ook omdat nieuwe concepten bijdragen aan een nog aantrekkelijker centrum.

Meer informatie
Heb jij een droom voor een eigen winkel, horecaonderneming of atelier? Neem dan contact op met centrummanager en initiatiefnemer Jack van Lieshout. In een eerste oriënterend gesprek word je uitgelegd wat je nodig hebt om in aanmerking te komen voorondersteuning van je droomwinkel. Een ondernemersplan bijvoorbeeld. “Samen gaan we de haalbaarheid van je plan bekijken en, als je dat nog niet op het oog hebt, op zoek naar een geschikt pand.” Meer informatie via jvl@centrummanagementoss.nl, 06 – 53 51 81 57 of kijk op www.mijndroomwinkel.nl