Dag van de Ondernemer

Vrijdag 19 november 2021 viert Oss de Dag van de Ondernemer. Op die dag gaan burgemeester en wethouders bij bedrijven langs om hen – letterlijk en figuurlijk – een hart onder de riem te steken. Met een pot vol snoephartjes brengen zij – samen met de gemeentelijke accountmanagers voor bedrijven – een bezoek aan ondernemers door de hele gemeente. Als dank voor het lef en ondernemerschap waarmee Osse bedrijven de lokale economie laten draaien en zorgen voor banen en inkomen. Ook in coronatijd heeft het Osse bedrijfsleven zich van haar beste kant laten zien.

Ruim 5.000 ondernemende Ossenaren
De gemeente Oss telt meer dan 5.000 bedrijven. Van eenmanszaken tot grote multinationals. Zij zijn de motor van de Osse economie en brengen welvaart en welzijn. Het college gaat op de Dag van de Ondernemer op bezoek bij elf bedrijven om waardering uit te spreken voor het ondernemerschap en de belangrijke bijdrage aan de gemeenschap. Deze elf bedrijven staan symbool voor het hele Osse bedrijfsleven. Centrummanagement Oss doet mee aan de hartjes-actie en gaat met ruim 300 potten vol hartjes op pad. Andere ondernemers ontvangen een hartverwarmende digitale boodschap van waardering.

Vier het mee en toon je waardering voor onze ondernemers! #ondernemerschap #dagvandeondernemer #dvdo21 #dagvandeondernemer2021 #DVDO2021
#dvdo #hartjesregen #bedankt #ondernemen #bedrijfsleven #datisoss #jetrefthetinoss
#inbrabant #MKB #ZZP #grootbedrijf #Oss #werken #ondernemen