Genomineerden Starter van het Kwartaal Rabobank Oss Bernheze bekend

Ook dit kwartaal zijn er weer 3 ondernemers met mooie bedrijven genomineerd vanuit de Rabobank. Zij gaan 28 april strijden om de titel  Rabo Starter van het Kwartaal. Hierbij pitchen zij hun bedrijf en proberen de jury te overtuigen waarom zij de titel verdienen. De jury, onder leiding van directievoorzitter Peter de bruin, heeft de volgende ondernemers genomineerd:

  • Nestor Rodriguez en Hanneke de Wijs met Oss Originals uit Oss. Een platform voor Oss waarbij het om verbinden gaat. Lokale producten die bijdragen aan meer leefplezier.
  • Peter Bekker en André Zaalberg met Zaalbek Design uit Oss. Specialist in het maken van stalen deuren, balustrades en trapleuningen. Zij staan voor kwaliteit en vakmanschap.
  • Annelies Aarts met Annelies Academie uit Vorstenbosch. Met haar ervaring als onderneemster in de beautybranche draagt Annelies haar kennis over aan professionals via o.a. de online training ‘Verbeter je business, begin bij jezelf’ en leert zij om die toe te passen.

Wij feliciteren de ondernemers met de nominaties en wensen hen veel succes met de voorbereidingen voor de pitch.

PR boost
Naast de eer om te winnen, krijgt de winnaar een PR boost voor zijn bedrijf. Rabobank zorgt na de verkiezing voor extra publiciteit voor het bedrijf en helpt bij het vergroten van het zakelijke netwerk.