Ondernemers voor ondernemers

De maatregelen rond corona zijn inmiddels bijna verdwenen. De gevolgen van het virus zijn er nog wel. Ook veel ondernemers zijn hard getroffen door de coronacrisis en zijn daardoor in de problemen gekomen. Een gesprek met een collega-ondernemer die je situatie begrijpt én dezelfde taal spreekt, kan opluchten en nieuwe inzichten geven. Zeker als deze ook kan adviseren, bijvoorbeeld op financieel of juridisch vlak.

Voor ons is het logisch om ondernemers ook nu bij te staan. Dat doen we in de vorm van kosteloos advies op bijvoorbeeld juridisch of financieel vlak. Ondernemers voor ondernemers. We zetten experts in voor het midden- en kleinbedrijf, zoals bijvoorbeeld het Horeca Advies Bureau, voor de horeca die zwaar getroffen is. Zij zijn gespecialiseerd in vraagstukken van horecaondernemers. De Kracht van Oss biedt deze advisering kosteloos aan en wil ondernemers die het moeilijk hebben in de regio zo een steuntje in de rug bieden.

“De Kracht van Oss geeft support aan projecten, initiatieven of samenwerkingsverbanden die de lokale economie dienen.”

Ondernemers die geïnteresseerd zijn in een adviesgesprek kunnen meer informatie vinden op onze website of neem contact op met ons via  telefoon (06) 19 73 64 62 of mail info@dekrachtvanoss.nl.