Kusters Precision Parts naar Vorstengrafdonk

Kusters Precision Parts gaat zich vestigen op Vorstengrafdonk. Van de gemeente Oss koopt het bedrijf 1,7 ha grond voor nieuwbouw. Het bedrijf gaat zich vestigen op een locatie die vanaf de snelweg A50/A59 zichtbaar is.

Kusters Precision Parts is in ruim vijfenveertig jaar uitgegroeid tot een belangrijke toeleverancier voor haar hightech klanten in de semiconductor-, farmaceutische-, voedingsmiddelenindustrie en de lucht- en ruimtevaart. Ze leveren dagelijks hoogwaardige fijnmechanische componenten van de meest uiteenlopende metaal- en kunststofsoorten aan verschillende gerenommeerde (inter)nationale bedrijven. Directeur Jan Kusters: ‘We zijn blij dat we ons oude pand, dat we keer op keer hebben kunnen uitbreiden, kunnen verruilen voor een gloednieuw, hypermodern en zeer representatief gebouw. Het nieuwe gebouw stelt ons in staat om de goede positie die we op de markt hebben verder te versterken. We verwachten hier onze ambitieuze groeiplannen samen met onze 40 medewerkers te kunnen gaan realiseren. Deze groei betekent ook dat we in de komende jaren op zoek gaan naar nieuwe collega’s, welke we in ons nieuwe pand een uitstekende werkplek kunnen aanbieden.’

Wethouder Frank de Brok is zeer verheugd: ‘Kusters is een prachtig familiebedrijf dat we graag in Oss houden. Actief als toeleverancier voor de hightech maakindustrie. Ze hebben een zeer fraai bouwplan ontwikkeld, passend op een zichtlocatie.’