Ontwikkeling bedrijventerrein Euterpelaan

Gemeente Oss wil bedrijventerrein Euterpelaan ontwikkelen. Eigenaren, huurders en bewoners van panden op het bedrijventerrein hebben daarover een brief gehad. Gemeente Oss vraagt ze mee te denken over de ontwikkeling. En wil weten welke plannen bedrijven hebben. Nadat de plannen bekend zijn, kan gemeente Oss verder nadenken over de toekomst van het totale bedrijventerrein. Dit samen met de bedrijven en eigenaren, de ontwikkelaar, BrabantWonen en de wijkraad Ruwaard.

Wat speelt er op het bedrijventerrein?
Aan de Corellistraat bevindt zich de zogenaamde laboratoriumschool. Dit pand is verkocht aan een ontwikkelaar die plannen heeft voor woningbouw. Deze ontwikkelaar vraagt de gemeente of zij wil meewerken aan deze plannen. Daarnaast wil een groot en zwaar bedrijf op het bedrijventerrein zijn activiteiten beƫindigen en verplaatsen naar een ander bedrijventerrein in Oss. De vraag is wat er dan met het achterblijvende pand of perceel gaat gebeuren. Gemeente Oss wil eerst kijken naar de toekomst van het totale bedrijventerrein Euterpelaan