Inspiratieochtend Dag van de Ondernemer 18 november

De gemeente Oss is trots op haar ondernemers en staat daar op de Dag van de Ondernemer bij stil met een ochtend vol inspiratie, tips & tricks. Deze vindt plaats op 18 november om 9.00 uur bij Dome X. Burgemeester Wobine Buijs trapt af met een welkom. Onder regie van Margo Elemans geven we daarna Osse ondernemers het podium.

Er zijn drie sessies deze ochtend:

  • Hoe innovatie studenten trekt en daarmee een antwoord vormt op personeelstekort. Martijn Bos (Afdeling Weten) gaat op zoek hoe Jesse van Dongen, Learning & Development Manager bij Cybe Construction, studenten en het Koning Willem I College optimaal van hun samenwerking hebben geprofiteerd met innovatie als drijfveer.
  • Hoe maak je verduurzamen rendabel? Dave van Schaijk (Kracht van New Business) gaat in gesprek met Laurens Metternich van Spectro om te horen hoe hij duurzaam denken in het DNA van zijn bedrijf heeft verweven en hoe je dit tot een nieuw businessmodel maakt. De MVO-coƶrdinator van Spectro geeft daarbij de doorvertaling naar de praktijk en laat zien wat daarvoor nodig is.
  • Stop met verkopen! Via social media komt de klant naar je toe. Marieke van Druten, directeur van Nivo, laat zien welke rol social media bij acquisitie speelt. Daarnaast zal Sjemaine van Zeeland van Plus-Data ingaan op hoe je data kunt inzetten voor een slimmere bedrijfsvoering. Deze sessie wordt geleid door Mieke Langenhuizen (Social Monday) die aanvult met ideeĆ«n en adviezen voor effectieve inzet van je eigen social media.

De ochtend eindigt met een wrap up vol tips & tricks en nieuwe inzichten. Ook de Osse wethouders zullen tijdens de ochtend aanwezig zijn om mee te denken en te praten tijdens de sessies. Het programma wordt afgesloten met een lunchbuffet.

Erbij zijn
Wil je er als ondernemer bij zijn op 18 november van 9.00 tot 13.30 uur bij Dome X (Kanaalstraat 12B in Oss)? Geef je snel op door te mailen naar ondernemerszaken@oss.nl