Week van de Duurzaamheid Oss

De week van 8 t/m 16 oktober staat in het teken van duurzaamheid! Als inwoner van de gemeente Oss kun je deze week op een laagdrempelige manier iets doen op het gebied van duurzaamheid. De Kracht van New Business Oss maakt samen met Osse ondernemers duurzaamheid concreet. Elke dag is er een video online gekomen waarin een duurzaam initiatief wordt uitgelicht door een ondernemer. Bekijk onderstaande video’s en maak deze week gebruik van het aanbod. Dan draag jij je steentje bij aan een duurzame samenleving!

Een positieve bijdrage leveren aan deze wereld en tegelijkertijd besparen op je kosten: waarom zou je als ondernemer niet willen verduurzamen? Veel bedrijven hebben vaak te weinig tijd en capaciteit om uit te zoeken hoe ze de transitie naar een duurzame bedrijfsvoering kunnen verwezenlijken. Vanaf 1 oktober kunnen MKB-ondernemers subsidie krijgen voor het reduceren van hun CO2 uitstoot. De overheid wil MKB’ers op deze manier stimuleren om verder te verduurzamen.

Lees hier verder en ben jij benieuwd wat voor duurzame maatregelen jouw bedrijf kan nemen en wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via info@newbusinessoss.nl.