Studenten HAN en Escoss aan de slag met ‘Zon op je bedrijfsdak’!

Vier bedrijfskunde studenten van de HAN gaan op donderdag 29 oktober bij bedrijven langs om uitleg te geven over ‘Zon op je bedrijfsdak’. Ook delen ze zelf ontworpen Tony’s Chocolonely repen uit. Daarop staat een QR code waarmee de ondernemers zich gemakkelijk kunnen aanmelden. De studenten, stichting Escoss en gemeente Oss werken samen aan dit project. Hiermee willen ze ondernemers in gemeente Oss helpen bij het duurzaam maken van hun bedrijfspand.

Samen zonnepanelen kopen
Het project ‘Zon op je bedrijfsdak’ richt zich op het adviseren en begeleiden van bedrijven voor de aanleg van zonnepanelen op bedrijfsdaken. Hoe meer bedrijven zich aanmelden, hoe beter de financiële voordelen zijn.

Samen werken aan duurzame toekomst
De studenten, stichting Escoss en gemeente Oss werken samen aan dit project. Gemeente Oss vindt het belangrijk dat jonge mensen meedenken over projecten die bijgedragen aan een duurzame toekomst. Ook de studenten zijn reuze enthousiast: ‘Wij vinden het belangrijk dat iedereen iets doet om aan een duurzamere toekomst te werken. Met dit het project ‘Zon op je bedrijfsdak’ kunnen ook de bedrijven iets betekenen voor de volgende generaties.’

Stichting Escoss wil zoveel mogelijk Osse ondernemers helpen bij het duurzaam maken van hun bedrijfspand. Zeker nu er een landelijke subsidie is voor aan bedrijven voor zonnepanelen op daken. Escoss ziet dit als een mooie kans om collectief een actie op te starten. Als bedrijven zich aanmelden neemt stichting Escoss contact op voor een gratis adviesgesprek.

Meer informatie
Wil je meer weten over dit project? Ga dan naar de website of stuur een mail naar info@ossschakeltdoor.nl