Vraag en aanbod komt samen bij de Talentencampus

Op dit moment worden veel mensen getroffen door de Corona-crisis. Het zijn zware tijden voor veel mensen. Tegelijkertijd zien we mooie initiatieven ontstaan waarbij bedrijven en particulieren elkaar helpen. De Talentencampus heeft een platform opgezet waarmee ze vraag en aanbod bij elkaar brengen zodat iedereen gebruik kan maken van elkaars materialen, dienstverlening en/of kennis.

Heb je als bedrijf hulp nodig of kun je juist iets betekenen voor de ander? Geef of vraag je aanbod op via www.talentencampusoss.nl/coronavirus/
Op deze pagina vind je nieuws over initiatieven die zijn ontstaan vanuit de Corona-crisis. Kleine en grote initiatieven die we graag willen laten zien. Ter bemoediging maar zeker ook ter inspiratie.

ZZP’ers in beeld
De economie krijgt harde klappen door het Corona-virus, ook in deze regio. Gelukkig draagt de overheid haar steentje bij maar dat neemt niet weg dat de gevolgen op lange termijn naar verwachting groot zullen zijn. Tienduizenden bedrijven hebben werktijdverkorting aangevraagd voor hun personeel maar ook ZZP-ers worden zwaar getroffen. Speciaal voor hen biedt deze website de mogelijkheid om zich te profileren aan ondernemers die op zoek zijn naar (tijdelijke) ondersteuning.