Kom door de coronacrisis met gratis ondersteuning!

Osse ondernemers kunnen rekenen op extra ondersteuning tijdens de corona-crisis door de De Kracht van Oss, Kracht van New Business Oss, Starters Succes en de gemeente Oss. De bijzondere infrastructuur voor het creëren van extra werkgelegenheid is tot stand gekomen tijdens een eerdere crisis toen Organon overgenomen werd door MSD. De partijen zijn er nu voor alle ondernemers in Oss, van zzp-er tot groot bedrijf.

Door de vele vragen die er leven en de hoeveelheid informatiebronnen die er zijn, kunnen we ons voorstellen dat het soms lastig te bepalen is bij welk loket je moet zijn. Wij helpen je graag om hierin de juiste keuzes te maken. Ook als je enkel behoefte hebt om even te sparren. Neem gerust contact met ons op, het maakt niet uit met wie. Wij zijn onafhankelijk en helpen je op weg, we sparren onder het genot van een ‘digitale kop koffie’ en desgewenst verbinden wij je met andere partijen in ons Osse netwerk.

Heb je vragen of behoefte om te sparren stuur dan een mail naar info@dekrachtvanoss.nl dan nemen we z.s.m. contact met je op.

Future Fit Programma
Heb je een bedrijf dat voor de corona-crisis gezond was, en wil je je aanpassen aan de nieuwe werkelijkheid? Heb je behoefte aan ondersteuning om ‘fit for future’ te worden?

Hiervoor kun je uiteraard bij ons terecht voor de vouchers en ondersteuning om kansen voor duurzame ontwikkeling in je bedrijf te integreren. Daarnaast gaan we samenwerken met ondernemerslift+, waarmee we een ondersteuningsprogramma aanbieden. In een team van 6 ondernemers wordt je gedurende 10 weken gecoacht. Klik op de link voor meer informatie. 

Coronateam gemeente Oss
We werken ook nauw samen met het coronateam van de gemeente Oss. Op de speciale pagina over corona kun je veel informatie vinden.