Bedrijfskunde studenten Hogeschool van Arnhem en Nijmegen voor het tweede jaar in Oss

In 2019 onderzochten 50 studenten van Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) bedrijfskundige vraagstukken bij Osse bedrijven.  Dat jaar was de HAN voor het eerst in Oss met een minor. In de Week van de Circulaire Economie 2020 komt de HAN terug met twee groepen studenten. Op maandag 3 februari beginnen 50 studenten met projecten op het gebied van Smart Business, what brings data for your company? Op dinsdag 4 februari begint een groep van 25 studenten aan projecten rondom Business Model Template en Global Goals. Osse bedrijven begeleiden de studenten samen met Talentencampus Oss, Kracht van New Business Oss en gemeente.

Samenwerking ondernemers en hoger onderwijs
Ondernemers in Oss willen meer samenwerken met kennisinstellingen. De gemeente Oss vindt het belangrijk om hoger opgeleid talent te interesseren voor het Osse bedrijfsleven en verbindingen te leggen met het voortgezet onderwijs en De Leijgraaf. Talentencampus Oss is dé schakel tussen overheid, bedrijven, onderwijs en kennisinstellingen. Op het terrein van economische vraagstukken is er samenwerking met HAS Hogeschool, Avans Hogeschool en Hogeschool van Arnhem en Nijmegen.  Kracht van New Business Oss begeleidt bedrijven op het gebied van maatschappelijk verantwoord en duurzaam ondernemen.