De kracht van samenwerken

Samenwerken vormt misschien wel de kern van ondernemen. In mijn nieuwe rol als interim-manager bij Steetsel.nl, bij de Kracht van Oss en zéker bij ondernemersvereniging TIBO draait het om samenwerken. En dat doe je niet alleen in woorden, maar juist in daden. Samenwerken om een bedrijf vooruit te krijgen, te laten groeien en te zorgen voor een sterke positie in de markt. Maar ook om zaken voor elkaar te krijgen, de stad Oss te laten floreren en ervoor te zorgen dat het economisch goed gaat.

TIBO is een enerverende ondernemersvereniging met een krachtige stem in de regio; hét netwerk voor het midden- en kleinbedrijf in de gemeente Oss. De doelstelling is drieledig: het bieden van een netwerk, het behartigen van belangen en het faciliteren van onderling kennisdelen. Dat doen we samen, bijvoorbeeld door aan te schuiven bij het bestuur van de Kracht van Oss.

Dit bestuur werkt hard aan de versterking van de Osse economie. En het is goed om te zien dat het zijn vruchten afwerpt. Economische samenwerking is van groot belang voor de toekomst; bedrijven kunnen niet op een eiland blijven opereren. Mijn persoonlijke ambitie is het genereren van new business voor Oss. Maar ook om Oss neer te zetten als een stad waar het goed ondernemen, wonen en werken is.

Hiervoor is de Kracht van New Business Oss opgericht: de uitvoeringsorganisatie van de Kracht van Oss. Met behulp van MSD-middelen die in het verleden zijn verkregen, ondersteunt de Kracht van New Business Oss samenwerkende ondernemers of instanties bij het ophalen en uitwerken van nieuwe business cases. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden en successen? Ga dan naar www.newbusinessoss.nl

Leonard Steetsel, voorzitter TIBO en bestuurslid Kracht van Oss