De Kracht van Oss gelooft in Talent. Het boeien, bewegen en binden van talent in én buiten Oss. Een krachtige verbinding tussen het onderwijs en de lokale economie, daar staan we voor! Hoe vinden we die aansluiting en met welke initiatieven? En hoe laten we zien wat Oss aan jong talent te bieden heeft? Daar willen wij het graag met u over hebben. De Kracht van Oss nodigt u uit voor haar jaarevent op 1 november, 19.00 uur in de Rusheuvel in Oss.

 

Ik schrijf me in

*

Dynamische talkshow

Tijdens het Jaarevent zetten we Oss in de etalage en gaan we nadrukkelijk in op de connectie met het onderwijs. In de vorm van een live talkshow met cameraregistratie dagen wij u uit om mee te denken én actief deel te nemen aan bestaande en nieuwe initiatieven. Renske van Grinsven van het Economic Development Program presenteert de talkshow. Ze gaat in gesprek over projecten en initiatieven met studenten, young professionals en ondernemers. In een steeds wisselende setting krijgen zij het podium. Aansluitend kunnen alle partijen elkaar ontmoeten tijdens de Mix & Match-borrel.

Voor, door en met studenten

Het programma is samengesteld en wordt uitgevoerd door studenten van de Media Praktijk Academie*. Zij hebben talenten uit omliggende steden en de regio benaderd om te zien hoe zij tegen Oss aankijken. Vinden zij hun weg al naar Oss? Waarom wel en waarom niet? U gaat hun mening horen!

Aanmelden

Denk mee, doe mee, werk mee en zorg dat het talent in Oss tot bloei komt. Meld u snel aan want het aantal plaatsen is beperkt! U kunt zich hierboven via het formulier aanmelden.

U ontvangt een bevestigingsmail die op 1 november geldt als uw persoonlijke plaatsbewijs.


*De Media Praktijk Academie is een initiatief van Broadcast Business en Sprangers Communicatie waar young professionals het vak leren onder begeleiding van ervaren communicatie experts.