Weekend van de Wetenschap in Oss

Bibliotheek Oss, Museum Jan Cunen en de gemeente Oss organiseren op 1 zaterdag oktober van 11.00 tot 16.00 uur een dag vol experimenten op het gebied van Wetenschap en Techniek in het kader van het Weekend van de Wetenschap.

In de Bibliotheek Oss zijn allerlei activiteiten en experimenten die voor jong en oud interessant zijn. voor proefjes, lavalampjes maken, raketjes schieten okunnen geïnteresseerden bij de bibliotheek terecht. Ook is MSD aanwezig, zijn er LEGO-workshops en een ontdekworkshop. Bij Museum Jan Cunen gaan de kinderen op een speelse en uitdagende manier aan de slag met de tentoonstellingen die er te zien zijn.

Tijdens het Weekend van de Wetenschap kun je op meer dan 300 locaties in Nederland kennismaken met wetenschap en technologie beleven. Nieuwsgierige mensen van jong tot oud krijgen op deze manier de unieke kans binnen te kijken in de wereld van wetenschap.

Meer weten? Klik hier!