Column de Kracht van New Business: op naar de volgende crisis…

Bedrijven worden keihard geraakt door corona en de oorlog in Oekraïne. Iedereen ondervindt de economische gevolgen hiervan: van historisch hoge brandstofprijzen tot minder overheidsuitgaven voor onderwijs en bedrijven, omdat de defensiebudgetten wereldwijd opgekrikt moeten worden.

Procesregisseur Erik van den Oord: “Een crisis zet een ondernemer aan het denken en betekent soms dat je van koers moet wijzigen. Door goed te luisteren naar de behoefte klanten en deze te koppelen aan ontwikkelingen in de markt kom je vaak tot nieuwe inzichten.

Het belangrijkste doel is en blijft natuurlijk bedrijfscontinuïteit. Bedrijven die minder afhankelijk zijn, hebben meer impact op het gebied van duurzaamheid en circulaire economie en zijn toekomstbestendiger. In een strategiegesprek kunnen we de mogelijkheden samen verkennen.”

“Ligt de uitdaging op een heel ander vlak? Heb je weinig last van de crisis? Of ben je drukker dan ooit en heb je amper tijd? Ook in deze gevallen kan een strategiegesprek frisse inzichten opleveren”, vult Dave van Schaijk aan. “Maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzaamheid maken steeds vaker onderdeel uit van strategische koerswijzigingen.”

De Kracht van New Business Oss kan je helpen om dit concreet te maken binnen uw organisatie. Sparren over de mogelijkheden? Vraag een strategiegesprek aan via info@newbusinessoss.nl

Bron: Bedrijvig Oss