Innovatieve Maakstad strijkt neer in Dome-X

12 toonaangevende ondernemers uit Oss hebben eind september in de eerste bijeenkomst in een serie van drie gesproken over de transitie van bedrijven en organisaties. Met als centrale vraag: hoe houd ik mijn onderneming bestendig in de huidige, snel veranderende omgeving? In de volgende twee bijeenkomsten worden verschillende thema’s verder uitgediept en worden plannen van aanpak gepresenteerd.

Actuele thema’s zoals circulariteit en duurzaamheid, innovatiekracht, talentwerving, robotisering en big data kwamen op tafel. Door te delen wat er in hun bedrijf speelt ten aanzien van deze thema’s en vervolgens samen door te sparren en kennis te delen over mogelijke oplossingen leggen de deelnemers de basis voor plannen van aanpak om zo bestendig te zijn en te blijven. Aansluitend op het thema robotisering werd de lunch tijdens deze succesvolle en energieke bijeenkomst geheel in stijl gepresenteerd, namelijk door een robot.

De vervolgbijeenkomsten zijn vanwege de nieuwe coronaregels voor groepsgrootte voorlopig verplaatst naar januari 2021.