De Kracht van New Business tijdens week van de Duurzaamheid

Tijdens de week van de Duurzaamheid van 3 t/m 10 oktober gaan Erik van den Oord en Dave van Schaijk van de Kracht van New Business Oss een aantal  events organiseren om Oss duurzamer op de kaart te zetten.

Traject “Zon op het dak”!
De Kracht van New Business wil tijdens de laatste najaarsronde van de Stimulering Duurzame Energieproductie (SDE+) zoveel mogelijk Osse bedrijven met daken waar zonnepanelen op gelegd kunnen worden helpen met een aanvraag.

Op dinsdag 29 oktober gaat de najaarsronde van de SDE+ 2019 van start. De regeling stimuleert de productie van hernieuwbare energie uit biomassa, geothermie, water, wind en zon. Voor de komende openstelling bedraagt de maximale vergoeding voor zonnepanelen (PV-installaties tot 1 megawattpiek) 9,9 cent per kWh en voor installaties van meer dan 1 megawattpiek op het dak 9,2 cent per kWh. De SDE+ regeling opent eind oktober en sluit medio november.

Doe je mee? Meld je dan aan via event@newbusinessoss.nl dan nemen we binnenkort contact met je op.

Save the Date: Event ‘Duurzaamheid’ 7 oktober
Op maandagavond 7 oktober organiseert de Kracht van New Business voor Osse bedrijven een ‘Duurzaamheidsevent’. De avond is interessant voor bedrijven die concreet met duurzaamheid aan de slag willen. Nadere informatie volgt binnenkort maar noteer de datum alvast in je agenda!

Meld je aan voor de golfclinic op 8 oktober
Tijdens de week van de Duurzaamheid organiseert De Kracht van New Business op dinsdagmiddag 8 oktober een golfclinic. Deze clinic  staat in het teken van  duurzaamheid en samenwerking. Heeft jouw bedrijf een oplossing met producten of diensten waarmee het Osse bedrijven ondersteund om duurzamer te maken? Meld je dan aan voor de clinic via event@newbusinessoss.nl (nadere informatie volgt binnenkort). Blijkt dat er ook werkelijk een samenwerking uit voortvloeit dan organiseren we voucher van maximaal € 20.000,-

Meer weten? www.newbusinessoss.nl