Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) start Minor in Oss

Na de Minor van HAS Hogeschool uit ’s-Hertogenbosch bieden Talentencampus Oss en gemeente Oss nu ook onderdak aan een Minor van Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Vanaf vrijdag 8 februari onderzoeken 50 studenten Bedrijfskunde van de HAN tien weken lang bedrijfskundige vraagstukken van de Osse bedrijven Fitness Plaza, BlinQ en Begra Magazijninrichting B.V. Op vrijdag 8 februari 2019 is de start van de HAN Minor in het gemeentehuis van Oss.

Samenwerking ondernemers en hoger onderwijs
Ondernemers in Oss willen meer samenwerken met kennisinstellingen. De gemeente Oss vindt het belangrijk om hoger opgeleid talent te interesseren voor het Osse bedrijfsleven en verbindingen te leggen met het voortgezet onderwijs en ROC De Leijgraaf. Talentencampus Oss is dé schakel tussen overheid, bedrijven, onderwijs en kennisinstellingen. Na geslaagde samenwerkingen met HAS Hogeschool en Avans Hogeschool komt nu ook de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen naar Oss. Zo bouwen Talentencampus Oss en gemeente Oss samenwerkingen met kennisinstellingen uit. Onze ondernemers bieden studenten een praktijkomgeving voor kennistoepassing. Fitness Plaza, BlinQ en Begra Magazijninrichting B.V. nemen de studenten tien weken onder hun hoede met vraagstukken die in hun bedrijfsorganisatie spelen. De studenten presenteren over tien weken de onderzoeksresultaten aan hun opdrachtgevers in de raadzaal van het Osse gemeentehuis. De datum van deze presentatie volgt later.