ZomerOndernemer 2018 voor jongeren uit Bernheze en Oss

Ondernemende scholieren, studenten en werkende jongeren uit Bernheze en Oss doen deze zomervakantie van 2018 mee aan het project ZomerOndernemer. Zij krijgen kosteloze begeleiding van trainers die hen zes weken lang helpen met het starten van een eigen bedrijf. Deelname aan de ZomerOndernemer is bedoeld voor jongeren tussen 15 en 22 jaar. Het is de derde keer dat Bernheze en Oss meedoen aan het landelijke project ZomerOndernemer.

Een eigen bedrijf in zes weken
De ZomerOndernemer is op maandag 9 juli 2018 met een driedaagse training in het gemeentehuis van Oss begonnen. In de weken daarna brengt de groep elke week een bezoek aan een ervaren Osse ondernemer en werkt iedere deelnemer aan een plan voor hun eigen bedrijf. Na zes weken sluit het project af met een feestelijke kick-out op de Talentencampus in Oss. Daar presenteren de jonge ondernemers hun bedrijf aan het publiek en kiest een vakjury de beste ZomerOndernemer Bernheze-Oss 2018.

Titel Zomerondernemer 2018
ZomerOndernemer is er ook in andere regio’s in Nederland, dit jaar in 14 steden. In een landelijke finale strijden de regionale winnaars om de titel ‘Beste ZomerOndernemer 2018’. Met de steun van sponsoren is deelname aan de ZomerOndernemer kosteloos. In de regio Bernheze-Oss zijn dat De Kracht van Oss, Rabobank Oss Bernheze en gemeente Oss.

Kijk voor meer informatie op www.zomerondernemer.nl.