17 april: De Kracht van Duurzame Ontwikkeling

De Kracht van New Business is voortvarend aan de slag gegaan met duurzame ontwikkelingen en presenteren daarvan op 17 april de eerste resultaten. Ook worden de eerste MVO en PSO erkenningen uitgereikt en deelnemers van het eerste uur delen hun ervaringen. U bent van harte welkom bij dit event ‘de Kracht van duurzame ontwikkeling’ bij Kemkens Installaties aan de Merwedestraat 58 in Oss.

Ook worden de aanwezigen getrakteerd op een inspirerende voordracht door Jaap Bressers. Jaap heeft op jonge leeftijd zijn nek gebroken en is ’sit-down’ comedian. Hij heeft van jongs af aan het doel om alles uit het leven te halen. Zijn wijze lessen gebruiken we als inspiratie om als ondernemer het maximale uit MVO te halen.

De deelnemers van de lopende MVO en PSO trajecten is de gelegenheid geboden om hun netwerk voor dit interessante event uit te nodigen. Mochten er nog plaatsen beschikbaar zijn dan nodigen wij u van harte uit hierbij aan te zijn, aanmelden kan via event@newbusinessoss.nl 

We plaatsen u op volgorde van binnenkomst van de aanmelding op de deelnemerslijst en u ontvangt bericht via De Kracht van New Business of er plaatsen beschikbaar zijn.