Jaarevent: de Kracht van Talent

De Kracht van Oss gelooft in talent. In het binden, boeien en bewegen van talent in én naar Oss. Hoe zorgen we voor een sterke en blijvende verbinding tussen ondernemers en het onderwijs? En hoe werken we aan een veerkrachtige lokale economie? Het Jaarevent 2017 geeft een ant¬woord op deze vragen. Hoe? In de vorm van een talkshow met de dynamiek van live tv!

Gespreksleider is Renske van Grinsven, programmaleider van het Econo¬mic Development Program in Oss. Er wordt gewisseld van decor en spreker, waarbij verschillende projecten en initiatieven het podium krijgen. Het programma is samengesteld door studenten van de Media Praktijk Academie van Sprangers Communicatie. Toekomstige communicatieprofessionals wer¬ken hier onder begeleiding van ervaren communicatie-experts.

Een inspirerende avond om de verbinding met de Osse economie én de rol van talent daarin te ontdekken. Het event bezoeken? Dit kan alleen op uitnodiging van de Kracht van Oss.

Woensdag 1 november
Locatie: Rusheuvel Oss
Ontvangst: 18.30 uur
Starttijd: 19.00 uur

Meer weten? Neem contact op met Sprangers Communicatie via 0412-639444.