15 juni: presentatie Kracht van Oss en New Business tijdens Podiumbijeenkomst

Op 15 juni 2017 vindt in de Raadzaal van het gemeentehuis Oss weer een Podiumbijeenkomst plaats. Tijdens deze openbare bijeenkomsten komen steeds andere onderwerpen aan bod. Deze keer presenteren de Kracht van Oss en de Kracht van New Business hun ambities, doelen en behaalde resultaten. Iedereen is van harte welkom tussen 21.00 uur en 21.45 uur.

De kracht van Oss is een initiatief van de Rabobank Oss Bernheze, gemeente Oss en de Osse ondernemersverenigingen (OIK, TIBO en 3VO) en is sinds 2012 actief. De stichting is ontstaan nadat in 2011 er veel zorgen ontstonden over de economie en werkgelegenheid in Oss. Verschillende partijen hebben zich toen verenigd met als doel; het versterken van de economie en behoud en creëren van werkgelegenheid in Oss. De kracht van Oss geeft support aan projecten, initiatieven of samenwerkingsverbanden die bijdragen aan dit doel.

Voorzitter Karin Wagemakers vertelt tijdens de podiumbijeenkomst over de projecten en samenwerkingsverbanden die steun ontvangen uit het stimuleringsfonds.

Sinds september 2016 is de Kracht van New Business actief. De Kracht van New Business is een uitvoeringsprogramma van de Kracht van Oss en is mogelijk gemaakt door een miljoen dat door de ondernemingsraad van MSD ter beschikking is gesteld. Samenwerkende ondernemers kunnen bij de Kracht van New Business hun nieuwe business ideeën inbrengen en in aanmerking komen voor een voucher. Erik van den Oord en Dave van Schaijk zijn de contactpersonen en vertellen over de eerste initiatieven die reeds een voucher hebben ontvangen.

Presentatie: Karin Wagemakers en Erik van den Oord/Dave van Schaijk
Gespreksleider: Dolf Warris